Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Frumoasa și bestia', start impresionant în box-office-ul nord-american

Playtech
frumoasa si bestia

Adaptarea cinematografică a basmului "Frumoasa şi Bestia" a studioului Disney, în care joacă actori în carne şi oase, a avut un start impresionant în box-office-ul nord-american, printre cele mai bune din istorie, potrivit cifrelor preliminare ale societăţii de specialitate Exhibitor Relations publicate duminică, relatează AFP, conform agerpres.ro

Această nouă versiune a celebrului basm a avut în trei zile încasări de 170 de milioane de dolari în SUA şi Canada, clasându-se pe locul 7 în topul celor mai bune lansări în cinematografele din SUA.

VESTE ȘOC Guvernul Grindeanu ridică din umeri: 'NU mai sunt bani'

Filmul care a costat 300 de milioane de dolari nu va avea probleme să-şi amortizeze bugetul. Potrivit site-ului de specialitate BoxOfficeMojo, filmul va depăşi cu mult acest prag la nivel internaţional al încasărilor. 

Interpretat de Emma Watson, celebră datorită seriei Harry Potter, 'Frumoasa şi Bestia' a detronat ultimul filmul de aventuri cu gorila uriaşă, 'Kong: Skull Island', care a avut încasări de 28,8 de milioane de dolari în acest weekend, în total de 110 milioane de la premiera sa acum zece zile. 

'Logan', în care Hugh Jackman interpretează pentru ultima oară personajul Wolverine, de data aceasta pentru a avea grijă de o fetiţă cu aceleaşi superputeri ca şi ale sale (Dafne Keen), s-a clasat pe locul trei cu încasări de 17,5 de milioane de dolari (184 de milioane în trei săptămâni).

Înalta Curte: Hrebenciuc, arestat în baza unor stenograme MODIFICATE de SRI


Filmul horror 'Get Out', care prezintă întâlnirea bizară dintre un tânăr de culoare (Daniel Kaluuya) şi familia iubitei sale albe (Allison Williams), a avut încasări de 13,2 milioane de dolari (133,1 milioane în patru săptâmâni) clasându-se pe patru. 

În timp ce 'The Shack', drama în regia lui Stuart Hazeldine, în care joacă Sam Worthington şi Octavia Spencer, s-a clasat pe cinci cu încasări de 6,1 milioane de dolari (42,6 milioane în trei săptămâni de difuzare). Filmul prezintă povestea unui bărbat rămas văduv care primeşte o invitaţie misterioasă de a merge la o cabană în pădure. 

În partea de jos a topului s-au clasat: 

6 - 'Lego Batman: Filmul': 4,7 milioane de dolari (167,4 milioane în total) 

7 - 'The Belko Experiment': 4,0 milioane de dolari (prima săptămână de difuzare) 

8 - 'Hidden Figures': 1,5 milioane de dolari (165,5) 

9 - 'John Wick 2': 1,2 milioane de dolari (89,7) 

10 - 'Before I Fall': 1,0 milioane de dolari (11,2)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.