Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea cere ca Guvernul SĂ NU DEMISIONEZE: 'Haideți, să vedem ce se întâmplă'

Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat, după ședința CEX a PSD, că Guvernul nu trebuie să demisioneze, după ce ALDE a anunțat ruperea coaliției. Firea este de părere că Pro România nu poate intra la guvernare alături de PSD pentru că nu a participat la alegeri.

”Au fost alegeri parlamentare și nu am știut noi? Nu știu de ce a trebuit să ia o decizie. Calculele se fac când sunt acțiuni politice. E un divorț politic pe care sper să îl depășim fără spălarea rufelor în public, decent. În amintirea momentelor frumoase nu e bine să stricăm ce a fost frumos între noi. Nu știm ce decizii se iau în continuare dar nu vom rupe noi alianța, nu facem noi pasul către divorț, nu părăsim noi familia.

Citește și: Mega-lovitură! Sute de persoane vor fi concediate

La guvernare se intră democratic, după ce se câștigă alegeri (n.r. despre intrarea Pro România în Guvern). șa se și pierde guvernarea. Dar a pleca înainte de această posibilitate, nu era înțelept. Adică e un fel de situație pe care o știu și copiii mici cu drobul de sare. Să fugim de la guvernare că peste 2-3 săptămâni oricum vom pleca prin moțiune? Nu. Haideți, să vedem ce se întâmplă. ”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată de unde au pornit neînțelegerile cu ALDE, Firea a afirmat: "Foarte clar nu s-a înțeles, doar divergența la prezidențiale. Înțelegem că dl. președinte Tăriceanu a vrut să candideze, acum auzim că e alt candidat, sunt deciziile lor și vor răspunde în fața electoratului lor".

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.