Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre SCHIMBAREA lui Grindeanu: 'Întodeauna e loc de mai bine'

facebook.com
Gabriela Firea primarie

Subiectul remanierii Guvernului Grindeanu este intens dezbătut în prezent, unele voci susţinând că liderul PSD Liviu Dragnea îi pregăteşte debarcarea premierului Sorin Grindeanu alături de o mână de miniştri „neperformanţi”. Astăzi, pe surse, a apărut informația că LiviuDragnea i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta şi cu membri din Executiv, luni seară.

Întrebată dacă crede în schimbarea lui Sorin Grindeanu, Gabriela Firea a declarat că așteaptă decizia din CEX și că „întotdeauna e loc de mai bine”.

„Întodeauna este loc de mai bine. (...) Am văzut și eu pe unele canale de televiziune că ar fi afirmat că mă va contacta. Nu s-a întâmplat acest lucru. Eu rămân un om al dialogului, putem să discutăm absolut oricând. Am avut jumătate de an discuții cu miniștri din cabinet, cu anumiți secretari de stat, mi-aș dori îmbunătățirea relației dintre autoritățile locale și guvern. Abia în ultimele zile încep anumite lucruri să prindă contur și este regretabil, pentru că normalitatea este ca instituțiile și oamenii să colaboreze. Nu după ce sunt zgândărate public niște aspecte de blocaj și de comunicare să înțeleagă acele persoane și autorități că trebuie să colaboreze. Mi-aș fi dorit să nu se ajungă la această situație. Eu nu cred că, în ipoteza în care un ministru va fi remaniat sau guvernul, în totalitatea sa, va pleca, nu este din cauză că primarul general a semnalat niște lucruri”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.