Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea:'Se încearcă scoaterea din politică a oamenilor din vârful PSD. Avem bagajele făcute'

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
firea dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a făcut dezvăluiri incredibile în direct la România TV. Edilul Bucureştiului spune că e urmărită de mai multe structuri, că îi este telefonul ascultat şi că se teme atât pentru ea, cât şi pentru soţul său. Mai mult, Firea are informaţii că şi şeful PSD, Liviu Dragnea este vizat.

Citeşte şi: Elena Băsescu a RĂBUFNIT: A spus ADEVĂRATELE MOTIVE ale divorțului

"Cei mai mulţi suntem cu bagajele pregătite. Nu ne-a spus şi cine sunt persoanele vizate? Ni s-a transmis că sunt persoane care vor să ne scoată din politică pe mine, pe soţul meu, pe domnul Dragnea. Există persoane care se ocupă să inventeze, încearcă să obţină mărturii. false. Nu trăim cu seninătate, dar avem confirmări din ce în ce mai dese. Se încearcă scoaterea din politică a oamenilor din vârful PSD. Mi-au spus colegii mei că sunt urmărită, telefonul îmi este ascultat. Cred că sunt structuri private care se ocupă de asta. Am deranjat cu prezenţa mea la Primăria Capitalei. Îi încurc pe unii, am deranjat un muşuroi. Le-am spus directorilor că banii trebuie duşi pentru a creşte nivelul de trai al bucureştenilor nu pentru a da unor firme. Eu le stric planurile şi jocurile.", a tunat Firea la RTV, la emisiunea ionelei Năstase.

Citeste si: DOVADA SUPREMĂ că Donald Trump va câștiga alegerile în SUA: Hillary Clinton nu are nicio șansă

Firea a lansat un atac extrem de dur şi la adresa tehnocraţilor lui Dacian Cioloş. "Când vedem că toţi românii au fost minţiţi de tehnocraţi care au spus că vor să gestioneze totul până la alegeri, i-am crezut. Regula democraţiei e simplă. Cetăţenii să decidă cine sunt conducătorii. Să îi lăsăm pe români să decidă. Tehnocraţilor le place la putere. Dacă premierul vrea să rămână la Palatul Victoria să se testeze la electorat. Nu e pe lista PNL, nu candidează nici ca independent. Totul e o cacealma. S-a pregătit de mult timp în urmă. În ţară sunt afişe mari şi foarte scumpe în care apare poza premierului cu sigla PNL-ului. Să ieşim în stradă, să vedem câte afişe sunt cu Dacian Cioloş. Nu e în regulă să pretinzi să rămâi la guvernare fără să participi la vot. Se induce ideea că degeaba merge lumea la vot pentru că guvernul se face undeva în stratosferă", a mai spus Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.