Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest IMPRESIONANT făcut de Ariana Grande: Ce a anunțat artista / VIDEO

Ariana Grande

Cântăreața americană Ariana Grande a anunțat vineri, pe contul său de Twitter, că va susține la Manchester un concert caritabil pentru omagierea victimelor atentatului de luni, fără a avansa o dată, relatează AFP.

Un atentator kamikaze a declanșat luni seară o bombă aflată asupra sa, la sfârșitul concertului Arianei Grande de la Manchester Arena, provocând moartea a 22 de persoane și rănirea a 75, scrie agerpres.ro.

Citește și: Produsele cu conținut mare de zahăr ar putea fi supra-taxate

Vineri, cântăreața a postat un lung mesaj de solidaritate față de victime și apropiații lor, afirmând că îi pare foarte rău "pentru durerea și frica pe care trebuie să le simțiți și traumatismul prin care treceți".

Agenții tinerei soliste în vârstă de 23 de ani, care are 46 de milioane de abonați pe Twitter, a anunțat miercuri că ea își va întrerupe turneul până la începutul lui iunie.

Citește și: Își va recupera nasul și gura grație unei operații care va utiliza tehnologia 3D

"Nu vreau să continui acest an fără a putea să-mi văd fanii, să-i iau în brațe și să-i susțin, așa cum continuă să facă și ei pentru mine", a scris ea în mesajul de vineri.

"Voi reveni în orașul incredibil de curajos Manchester pentru a petrece timp împreună cu fanii mei și a organiza un concert caritabil, pentru a strânge fonduri pentru victime și familiile lor", a adăugat ea.

Citește și: Amazon rambursează 70 de milioane de dolari: Erau cumpărături făcute de copii

Foarte afectată de atentat, potrivit spuselor sale și fotografiilor publicate în mai multe media, Ariana Grande s-a întors marți la Boca Raton (Florida), unde locuiește.

Unele voci și-au exprimat regretul că Ariana Grande a părăsit atât de rapid Manchesterul, printre care și editorialistul britanic Piers Morgan.

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

"Dacă regina poate vizita victimele la spital, atunci și vedeta pe care au plătit să o vadă poate face atâta lucru", a scris el pe Twitter, atrăgându-și numeroase critici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.