Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest pentru Klaus Iohannis: Decizia parlamentarilor pentru președintele ales

Plenul Parlamentului va dezbate sâmbătă proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015, după care senatorii şi deputaţii ar putea acorda votul final pentru cele două proiecte - al bugetului de stat şi al bugetului asigurărilor sociale de stat.

Acesta este gestul pe care parlamentarii îl vor face special pentru președintele ales Klaus Iohannis. Asta pentru ca duminică, în ziua depunerii jurământului, vedeta zilei să fie Iohannis, nu disputa pe buget.

Sâmbătă, sedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, programată pentru ora 10,00, va fi precedată de o şedinţă a Birourilor permanente reunite - ora 9,30.

În şedinţa Parlamentului de vineri, deputaţii şi senatorii au votat pe articole textul proiectului legii bugetului de stat pe anul 2015 şi anexele.

Potrivit raportului Comisiilor de buget-finanţe însuşit de plenul reunit al Parlamentului, cele 54 de amendamentele admise la proiectul legii bugetului de stat pe 2015 totalizează sume suplimentare de 572,751 milioane de lei (aproape 130 de milioane de euro) şi au ca sursă de finanţare bugetul de Acţiuni Generale ale Ministerului Finanţelor Publice /MFP/, care a fost diminuat corespunzător faţă de forma iniţială a documentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.