Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu: Experienţa de ales local îmi foloseşte

Inquam Photos / George Călin
Inquam Sorin Grindeanu gesturi

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că experienţa de fost ales local îi foloseşte în prezent, adăugând că, dacă eşti "crescut pe asfalt", n-ai legătură cu realitatea din România. "Probabil că experienţa de fost ales local îmi va folosi foarte mult, în mod sigur îmi foloseşte acum în administraţia centrală şi vă spun de ce. Pentru că una e să fi fost acolo jos, în contact direct cu cetăţenii, aşa cum sunt aleşii locali, pentru că sunt cel mai aproape de cetăţeni şi ştiu cel mai bine problemele pe care trebuie şi vor să le rezolve în localităţile pe care le conduc, şi alta e să fi (...) crescut pe asfalt şi să n-ai legătură cu realitatea din România. Şi, din păcate, sunt foarte mulţi oameni care au impresia că ştiu lucrurile foarte bine din birou, fără a fi avut cea mai mică experienţă cu firul ierbii, cu realitatea", a declarat Grindeanu, la o întâlnire cu autorităţile locale ale judeţului Argeş, organizată la Casa de cultură din Mioveni.

Totodată, şeful Executivului a făcut referire la Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). "PNDL-ul (...) a fost cel mai important program naţional, cel puţin în ultimii 10-15 ani, din România, pentru că într-un minister în care a existat haos, cu diverşi titulari - Blaga, Udrea, ştim, terenuri de fotbal în pantă ş.a.m.d - s-a organizat, s-a pus ordine şi s-a făcut PNDL, PNDL 1 - 2013, guvernul PSD, guvernul Victor Ponta, vicepremier şi ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea", a spus Grindeanu, conform Agerpres.

Potrivit şefului Guvernului, PNDL 1 trebuie să se termine. "Sunt convins că, în continuare, mai aveţi, inclusiv în Argeş, lucrări de terminat din PNDL 1. Sunt convins, pentru că nu cred că există judeţ în ţară care să fi terminat prima parte, PNDL 1. În cel mai scurt timp - eu ştiu că Sevil (vicepremierul Sevil Shhaideh, n.r.) a fost aici, (...) a avut discuţii cu dumneavoastră, cu primarii, au început a fi semnate ordinele pe judeţe - deci în cel mai scurt timp, vi se va da ordinul per judeţ. Din câte ştiu eu, faţă de ce ştiaţi iniţial, e mai bine", a mai afirmat Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.