Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Ponta, cele mai multe măsuri pro mediul de afaceri

ponta guvern

Comparativ cu fosta guvernare, Executivul condus de Victor Ponta se poate lăuda cu cele mai multe măsuri îndreptate către mediul de afaceri.

Într-un mesaj adresat antreprenorilor, premierul Victor Ponta a evocat o parte dintre măsurile de sprijinire a mediului de afaceri pe care Guvernul le-a adoptat în ultimii doi ani și jumătate, precum reducerea CAS la angajator, eliminarea și comasarea a peste 90 de taxe și tarife nefiscale/ parafiscale, scutirea integrală a companiilor de la plata impozitului pentru profitul reinvestit sau introducerea plății TVA la încasare.

Victor Ponta a declarat că astfel de măsuri trebuie să fie continuate, subliniind nevoia de coerență si de stabilitate, pe care o echipă președinte-premier ar putea să o dea țării după 16 noiembrie.

“Am o viziune economică de menținere a echilibrului între măsurile economice și cele sociale, pentru ca societatea să se dezvolte echitabil și sănătos. Am promovat dialogul cu mediul de afaceri și cred că astfel de măsuri trebuie susținute indiferent de ideologii”, a mai spus Victor Ponta în mesajul adresat antreprenorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.