Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Un terorist din Statul Islamic şi-a filmat propria moarte...din greșeală / VIDEO

isis arme

Astea sunt imaginile anului care au făcut deja furori pe internet. Un jihadist şi-a filmat propria moarte...din greşeală. Clipurile de propaganda ale Statului Islamic, regizate profesionist pana la ultimul detaliu, prezinta o imagine complet diferita fata de ce se intampla de fapt pe campul de lupta. Un luptator al gruparii teroriste si-a muntat o camera de actiune pe casca de protectie si a surprins momente critice din timpul unui schimb de focuri cu trupele kurde Peshmerga, langa Mosul, orasul irakian cucerit de jihadisti in urma cu un an, scrie Russia Today.

Citeşte şi: Cezar Preda, fost PDL, acum la PNL, atac la Klaus Iohannis: 'Dă o mână de ajutor PSD'

Inainte de a se lansa in lupta, barbatul vorbeste despre "operatiunile de martiritate care le asigura cea mai scurta cale spre paradis". Unul dintre barbati incearca sa lanseze o racheta, dar lucrurile nu merg chiar cum se astepta el: "Ai facut treaba buna, ne-ai prajit si pe noi", se aude reprosul unui altuia.

Citeşte şi: Alina Mungiu Pippidi, ofensivă în faţa servicilor: 'Să îşi facă treaba lor constituţională'

Vina pare a fi a unui luptator identificat de ceilalti drept Abu Haajar, care este certat constant de camarazii sai: "Ce e in neregula cu tine? Nu, nu, nu, Abu Haajar, ce faci?", se aud mai multe voci pe fundal. Cearta continua intre barbati, care nu reusesc sa-si dea seama cum functioneaza lansatorul de rachete. Dupa ce vehiculul lor este lovit de o racheta a kurzilor, care il ucide pe loc pe sofer, barbatii bat in retragere, insa cel care purta camera de filmare pe casca este impuscat. Clipul se intrerupe dupa ce acesta trage mai multe focuri cu mitraliera si, in cele din urma, moare, conform ProTV.

 

 

via GIPHY

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.