Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hugh Laurie a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Hugh Laurie, actorul britanic devenit cunoscut pe plan mondial datorită celebrului serial 'Dr House', şi-a inaugurat marţi steaua pe celebrul Walk of Fame din Hollywood (Los Angeles), relatează AFP, potrivit agerpres.

"Am 57 de ani şi am avut o viaţă extraordinar de norocoasă de la început până la sfârşit şi aproape că mă aştept în fiecare zi să-mi cadă în cap un pian pentru a echilibra" acest mare noroc, a declarat actorul, cunoscut pentru timiditatea sa, la inaugurarea stelei cu prilejul unei ceremonii desfăşurate la Los Angeles.

Pentru interpretarea personajului 'Dr House', Hugh Laurie a câştigat două premii Golden Globe în 2006 şi 2007 şi a fost de şapte ori nominalizat la Emmy, premiile televiziunii americane. Prietenul său, regizorul şi scenaristul Stephen Fry, invitat la ceremonie, l-a descris drept un tip "groaznic de seducător" şi "ridicol de talentat".

Citeşte şi: Reşedinţa ambasadorului SUA din Moscova, ATACATĂ - FOTO

Hugh Laurie, tatăl a trei copii deja adulţi, considerat o vreme cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, este la rândul său regizor, producător, autor de romane şi muzician reputat de jazz.

Născut la Oxford, în Marea Britanie, el şi-a început cariera de actor la Universitatea din Cambridge alături de actriţe celebre, precum Emma Thompson şi Tilda Swinton, după ce şi-a pierdut speranţa de a deveni campion olimpic la canotaj asemeni tatălui său.

Laurie a fost aclamat şi pentru interpretarea sa în serialul 'The Night Manager' şi a jucat pe marele ecran în filme precum "Tomorrowland" (2015), "Sense and Sensibility" (1995) sau "The Man in the Iron" (1998). A lansat de asemenea două albume de blues, cele mai bine vândute din toate timpurile, şi a participat la turnee de succes alături de trupa sa 'The Copper Bottom Band'.

Citeşte şi: COMPLOT de asasinare a liderilor din Palestina, dejucat în Cisiordania

Îmbrăcat într-un costum sobru şi purtând în picioare şosete imprimate cu steagul britanic Union Jack, Hugh Laurie s-a declarat privilegiat că face parte dintr-o industrie care uneori schimbă viaţa oamenilor din această lume.

"Am pierdut şirul tinerilor pe care i-am întâlnit şi care mi-au mărturisit că s-au înscris la medicină datorită serialului 'Dr House'", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.