Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu PUTERNIC într-un spital din India: 19 morți și 100 de răniți

twitter.com
incendiu turcia

Cel puţin 19 persoane au murit şi alte peste o sută au fost rănite într-un incendiu izbucnit luni la un spital în estul Indiei, relatează marţi AFP, citând un responsabil al poliţiei locale. Presa locală afirmă însă că ar fi cel puţin 23 de morţi, potrivit DPA, scrie agerpres.ro.

Incendiul s-a declanşat în departamentul de dialize şi s-a extins rapid în unitatea de terapie intensivă a spitalului din oraşul Bhubaneswar. 

Premierul indian Narendra Modi a declarat pe Twitter că este " profund afectat de pierderea de vieţi omeneşti" şi a descris evenimentul ca fiind o tragedie "înspăimântătoare".

Un magistrat CSM îl ATACĂ pe Tăriceanu: 'Este o invitaţie la ÎNCĂLCAREA legii'


Pompierii au avut nevoie de mai multe ore pentru a stinge incendiul, ale cărui cauze sunt deocamdată neclare. Conform AFP, el ar fi fost declanşat de un scurt circuit.

Propunere REVOLUȚIONARĂ de reorganizare a DNA

"Peste 100 de pacienţi au fost transferaţi într-un alt spital. Numeroşi pacienţi sunt în stare critică şi bilanţul morţilor ar putea să crească", a declarat şeful poliţiei locale Yogesh Khurania pentru France Presse. 

Un incendiu similar a avut loc la un spital din Calcutta în 2011, când peste 100 de pacienţi şi-au pierdut viaţa. 16 responsabili ai instituţiei respective urmează să fie judecaţi în curând, fiind acuzaţi de omucidere, de nerespectarea regulilor de securitate şi de neglijenţă, conform AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.