Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inițiativa România propune o Platformă pentru București în vederea alegerilor din 2016

initiativa romania2

Inițiativa România a lansat un „Apel colectiv la unificarea societății civile pentru câștigarea alegerilor locale din București”. În acesta ei se adresează celor care sunt „oameni integri și cetățeni activi” cerându-le să se alăture unei Platforme pentru București care să propună un proiect și o echipă candidați pentru Primăria Generală și Primăriile de Sector.

În momentul de față lista și programul nu sunt schițate, IR propunând o întâlnire preliminară în ianuarie pentru a afla ce persoane și organizații doresc să se alăture și, aparent, o serie de alte întâlniri prin care să se decidă valorile comune, programul și candidaturile.

Cei care doresc să se implice sunt invitați să scrie la adresa contact@initiativaromania.ro.

IR consideră că o asemenea platformă ar constitui și un semnal pentru comunitățile din țară. Lista semnatarilor include, pe lângă Inițiativa România pe Andrei Cornea (membru al Grupului de Dialog Social), Cosmin Manolescu (director executiv al Fundației Gabriela Tudor și al Asociației ArtistNe(s)t – Rețeaua Centrelor de Rezidență pentru Artiști), Cristian Neagoe (manager cultural și strateg de comunicare), Cristina Hurdubaia (PR manager), Dan Amariei (director de creație și muzician), Ion Vianu (scriitor și psihiatru), Liviu Trandafir (administrator al Grupului FB România), Pavel Șușară (critic și istoric de artă), Rodica Palade (membru Grupul pentru Dialog Social).

Dacă proiectul Platformei pentru București se va concretiza, candidați săi se vor confrunta nu numai cu marile partide ci și cu cei ai Uniunii Salvați Bucureștiul, condusă de Nicușor Dan și (probabil) au Partidului M10. Platforma pentru București, USB și M10 au în comun poziționarea anti-corupție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.