Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Rus despre Dosarul EADS: E onorant să fiu lângă cancelarul Germaniei / VIDEO

ioan rus

Numele ministrului Transporturilor Ioan Rus figurează în presă în Dosarul EADS. Rus spune ca nu a avut vreo implicare in contractul EADS si ca nu a avut niciodata discutii, directe sau prin interpusi, cu EADS, sustinand ca justitia trebuie "sa isi faca treaba cat mai rapid", daca au fost inregistrate ilegalitati.

"Ioan Rus, persoana fizica sau ministru de Interne, nu a avut niciodata nicio intalnire, nicio discutie, directa sau prin interpusi, cu EADS. Sigur, e onorant sa te puna cineva langa cancelarul Germaniei, langa Klaus Mangold, langa Bodo Hombach, dar, repet, nu am avut niciodata nicio discutie, nicio intalnire, de niciun fel, cu EADS, nici ca ministru, nici ca persoana particulara.

Nevoia unui management integrat al securizarii frontierilor Romaniei s-a discutat in ultima perioada a mandatului meu, dar negocierile s-au desfasurat dupa ce am plecat de la minister", a afirmat Rus la Cluj Napoca.

El a spus ca nu mai are ce comenta legat de acest subiect si ca justitia trebuie sa isi faca treaba cat mai rapid.

"Consider ca justitia trebuie sa isi faca treaba cat mai rapid, sa stabileasca daca sunt vinovati, daca au fost ilegalitati legate de acest contract, iar daca nu, e foarte bine ca nu sunt. Astfel de aprecieri fac rau Romaniei si vietii economice din Romania.

Cei care isi permit sa aduca in discutie nume de toate felurile din Europa sa se gandeasca inainte, fie au dovezi si, atunci e normal, dar sa se gandeasca si la consecintele unor astfel de afirmatii, pentru ca lumea nu e facuta numai din spectacol de prost gust, ci si din munca si seriozitate", a adaugat Ioan Rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.