Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis îl înțeapă pe Crin Antonescu: lovitură în plex pentru Cooperativă

iohannis antonescu

Sondajul care îl dă Crin Antonescu favorit să preia conducerea PNL, după alegerile prezidențiale, nu i-a picat deloc bine lui Klaus Iohannis. Liderul PNL susține că știe că există anumiți oameni în partid care își fac astfel de calcule, dar le-a transmis că nu e cazul.

Citește și: SONDAJ - Cifre de coșmar pentru Iohannis: reintră în joc Antonescu?

"Nu mă preocupă. Sunt discuții despre acest subiect. Întotdeauna, când sunt etape foarte importante din alegeri, oamenii din partid își fac gânduri și se întreabă ce va fi după alegeri. Dacă mă întrebați pe mine, eu lucrez cu planul A. Sunt alegeri foarte grele, alegeri cu o miză foarte mare și nu se poate lucra la trei scenarii. Eu am un singur scenariu: să câștig prezidențialele. Pe acest drum mă concentrez. Dacă există unii care nu au nicio treabă cu campania, probabil creează alte scenarii, dar pe mine nu mă interesează", a spus Klaus Iohannis la Digi24.

Declarația lui Klaus Iohannis ne-a fost tradusă de oameni din PNL. ”E răspunsul la declarația lui Crin, când a spus că Iohannis nu era prim-vice dacă funcționa Cooperativa ca la ultimele alegeri”.

Când a venit vorba despre Crin Antonescu, Iohannis s-a arătat vizibil nemulțumit. ”Nu mă preocupă oamenii relaxați, care aleg să nu se implice”, a spus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.