Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu, ipoteză inedită: cui folosește tergiversarea cazului de la Caracal

bzi.ro
cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că ancheta de la Caracal este prelungită de procurori pentru a fi subiectul principal al opiniei publice. Această tergiversare i-ar folosi lui Klaus Iohannis, pentru că restul candidaților la prezidențiale nu au spațiu de manevră să se exprime, în timp ce Iohannis este deja cunoscut de către electorat.

Citește și: VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași - Parteneriat public - privat pentru autostrada Marii Uniri

”Este o mare ciudățenie în desfășurarea acestei anchete. Eu nu cred că pot fi atât de mulți proști în același timp și în același caz. Nu cred! Acest caz nu presupune prea mare inteligență investigatoare. (...)

Nu vi se pare ciudat că parcă anchetatorii au interesul să țină în atenția publică această anchetă? (...) Prelungirea lui poate servi lui Klaus Iohannis pentru că noi nu mai discutăm nimic despre ceilalți candidați. O să ne trezim cu turul I și o să discutăm tot despre asta.

E un mare dezavanjaj pentru ceilalți candidați, pentru că noi îl știm pe el, l-am văzut de cinci ani, dar nu vom vedea în perioada următoare nimic din ce spun ceilallți candidați", a spus Ion Cristoiu, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.