Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, e în centrul unei controverse: Ce a făcut femeia / FOTO

O brățară de aur purtată de una dintre fiicele lui Donald Trump în timpul unei apariții la televizor a generat o dezbatere despre modul în care președintele ales al SUA va gestiona rolul său dual de prim om în stat și de businessman, relatează DPA.

Ivanka, 35 de ani, a purtat o brățară în valoare de 10.800 dolari, creată de propria sa companie de bijuterii, "Ivanka Trump Fine Jewelry", în timpul unui interviu pentru emisiunea "60 minutes", duminica trecută, în care a apărut alături de tatăl ei și de alți membri ai familiei.

Citește și: Cât a dat un MILIONAR pe chiloții amantei lui Adolf Hitler, Eva Braun, la o licitație / FOTO

Compania Ivankăi a trimis un email promoțional, însoțit de o fotografie a acesteia în care apare purtând brățara în timpul emisiunii, ce a fost urmărită de 20 de milioane de oameni.

"StyleAlert: Ivanka Trump poartă brățara favorită din colecția Metropolis la emisiunea 60 Minutes", se indica în email-ul primit și de jurnaliști — dintre care unii s-au grăbit să critice strategia de marketing a fiicei lui Trump. "Se întâmplă deja: Familia Trump vede președinția Statelor Unite ca pe o oportunitate de marketing", scria jurnalistul Eric Lipton, de la New York Times, într-o postare pe Twitter, scrie agerpres.ro.

Citește și: Robert de Niro îi cere lui Barack Obama să-l bată pe Donald Trump și anunță că se mută în Italia / VIDEO

Nu este însă prima dată când Ivanka este criticată de către presă: în luna iulie ea a fost blamată pentru că și-a promovat o rochie din propria colecție la unul din evenimentele de campanie ale tatălui său.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.