Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jude Law, pe afișul noului film al lui Woody Allen, alături de Elle Fanning și Selena Gomez

biography.com
Jude Law

Jude Law li se va alătura lui Elle Fanning, Selena Gomez și Timothée Chalamet în distribuția noului film al regizorului Woody Allen, au declarat surse pentru Variety, citează AGERPRES.

Proiectul care până acum nu are titlu va fi cel de al treilea pe care Woody Allen îl regizează pentru studiourile Amazon. Woody Allen a mai realizat pentru Amazon filmele "Cafe Society" și viitorul "Wonder Wheel".

Întrucât filmul lui Allen este încă în stadiu de dezvoltare, titlul și intriga nu se cunosc, deși unele surse susțin că ar fi vorba despre o poveste de dragoste la vârsta maturizării. Până în prezent nu se cunosc detalii privind rolul lui Law, notează Variety.

"Wonder Wheel" va fi lansat în seara de închidere a Festivalului de film de la New York din octombrie. Pe afiș apar James Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake și Kate Winslet, iar acțiunea se desfășoară în anii '50 în Coney Island. Filmul va fi difuzat de Amazon pe 1 decembrie.

Jude Law filmează în prezent sequel-ul la "Fantastic Beasts and Where to Find Them", unde îl joacă pe un Albus Dumbledore, vrăjitorul făcut celebru de Richard Harris și Michael Gambon în filmele Harry Potter.

De asemenea, el va apărea într-un al treilea film "Sherlock Holmes" dezvoltat în prezent de Warner Bros., în care joacă rolul lui Watson.

Citeşte şi: Scandalul manualelor continuă. Ministrul Pop a declanşat ANCHETĂ de proporţii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.