Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, primele declarații după ședința de Guvern / VIDEO

presidency.ro
Klaus Iohannis

Politica externă a României va rămâne pe aceleaşi coordonate esenţiale ca şi până în prezent, în condiţiile în care ţara noastră trebuie să-şi menţină poziţia regională de pilon de stabilitate şi predictibilitate, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, în deschiderea reuniunii cu ambasadorii străini acreditaţi la Bucureşti, care se desfăşoară miercuri la Palatul Cotroceni.

CSM, reacție la declarațiile ministrului Justiției

„Doresc să vă asigur că politica externă şi de securitate a României va rămâne pe aceleaşi coordonate esenţiale ca şi până acum. România trebuie să se menţină în regiune ca pilon de stabilitate şi de predictibilitat”, a subliniat şeful statului. 

Preşedintele Iohannis a amintit că România are un nou Parlament şi un nou Guvern, rezultate în urma alegerilor din decembrie 2016. Şeful statului a punctat că alegerile s-au desfăşurat în cele mai bune condiţii din punct de vedere democratic şi al organizării. De asemenea, preşedintele a subliniat ca pe un fapt pozitiv că niciun partid extremist nu a intrat în Parlament, ceea ce demonstrează în mod elocvent maturitatea societăţii româneşti. 

Klaus Iohannis a precizat că în România trebuie continuată întărirea statului de drept şi menţinută stabilitatea economică, iar în acest sens noul Guvern are o "responsabilitate deosebită".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.