Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis a `intrat OFICIAL` în Campania electorală a PNL/ VIDEO

iohannis pnl 2

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile din 11 decembrie și viteza cu care procentele PNL se micșorează au aruncat în haos conducerea liberală. Nu mai e un secret pentru nimeni că acum PNL luptă asiduu să treacă pragul psihologic de 20% și de a rămâne a doua forță politică a țării în fața asaltului USR.

Vezi și: Alina Gorghiu: Duminica noaptea vom spune cu cine facem guvernarea. PNL va obtine peste 30%

Inițial au mizat masiv pe premier, dar târziu au realizat că premierul alături de Alina Gorghiu nu au făcut altceva decât să tragă partidul și mai mult în jos. Organizațiile locale au intrat în panică și au retras afișele cu Cioloș și Gorghiu și au mizat pe personalitățile locale - strategie corectă care a prins mai ales în fief-urile foste PDL.

Cercetările ulterioare au mai dărâmat o miză a liberalilor - prezența la urne nu va fi una mare - DETALII și deci problemele se complică și mai mult. Au observat însă un lucru strategii PNL și încearcă să marșeze puternic în ultimele zile pe acest lucru - cota de încredere a președintelui Klaus Iohannis este încă una foarte ridicată și se sepră la un oarecare reviriment prin alipirea imaginii PNL și mai tare de cea a președintelui.

Au fost modificate în această direcție și materialele de campanie - principalul clip de promovare TV ni-l înfățisează pe președintele Klaus Iohannis în campania pentru prezidențiale sub culorile PNL, un partid din care provine și a cărui politică ar face-o. La urmă timid se vorbește și de Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.