Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, 'MITRALIAT' în direct: Ce avertisment îi transmite Liviu Dragnea

iohannis dragnea machiavelli.ro

Scandalul dintre Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea a împărţit lumea politică, dar şi cea publică. După ce Dragnea nu s-a dus la Cotroceni, la investirea noilor miniştri, Iohannis a ales să-l ocolească la ziua armatei şi să nu îl salute. Acum, a venit rândul lui Dragnea să lovească. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Dragnea l-a acuzat pe şeful statului că ar face manevre pentru ca PSD-ului să nu-i iasă programul de guvernare.

Citește și: Vodafone, Telekom și Digi, în corzi! Orange și-a anunțat „SECRETELE”

"Ne uităm după beneficiarul potenţial. El este preşedintele Iohannis. Nu am argumente să îi contrazic. Am această bănuială că el e în spatele acestor lucruri", a tunat Dragnea.

Citește și: Atenție! Când organizează eMag Black Friday-ul de anul acesta

Şi asta nu e tot. Dragnea a explicat şi scandalurile în care a fost implicat cu Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose. "Despre Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose e altceva. Sunt presiuni şi intoxicări din afară asupra lor. De ce nu se potolesc? E un Guvern provenit din alegeri libere. A fost suficientă o ofrandă oferită sistemului. Încrengătura e foarte mare. Grindeanu a avut o rătăcire mare. Nu o spun eu, o spun prietenii lui vechi. Nu se mai putea discuta cu el. Acum a redevenit Sorin. Am speranţe, garanţii nu mai am decât pentru mine. O parte uriaşă a magistaţilor vrea o însănătoşire a sistemului", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.