Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kovesi, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: Acțiunile la purtător nu sunt 'crima perfectă'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a confirmat pentru ziare.com că în 2010, DNA a închis, prin clasare, un dosar Tel Drum, dar a precizat că acțiunile purtător nu sunt „crima perfectă” și procurorii pot verifica orice informație legata de bani și circuite financiare.

Kovesi, primul interviu despre Dragnea: Declarații de ULTIMĂ ORĂ despre dosarul Tel Drum

Șefa DNA a fost întrebată dacă instituția pe care o conduce are posibilitatea de a lua urma acelor acțiuni la purtător, despre care se bănuiește acum că ar fi o sursă de corupție.  „Putem verifica multe, problema este că informaţiile trebuie transformate în probe, pe care uneori le avem, uneori nu. Investigaţii financiare, despre conturi, despre active, despre acţiuni la purtător putem verifica, dar în final discutăm de probe”, a punctat Laura Codruța Kovesi. „Putem verifica orice informaţie legată de bani şi circuite financiare”, a completat ea.

Întrebată dacă, prin urmare, acţiunile la purtător nu sunt o „crimă perfectă”, șefa DNA a răspuns scurt:  „Nu sunt”.

Amintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu are „acțiuni la purtător”, răspunzând astfel dezvăluirilor făcute de Rise Project. Documentul prezentat recent de jurnaliștii de la Rise Project îl identificau încă din primele rânduri pe Dragnea ca fiind „deținătorul majoritar al acțiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.

„Nu am nicio acțiune la purtător. N-am nicio societate (...) Această ciorbă s-a reîncălzit că nu mai are niciun gust. Au fost anchete, au fost dosare, oameni audiați, anchetați. Nu am acțiuni la Tel Drum. Nu sunt nici în față, nici în spate, nici în stânga, nici în dreapta acestei societăți”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.