Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii hunedoreni sar la gâtul șefilor: Vrem schimbarea lor/ DOCUMENT

Glasul Hunedoarei
TAMPAU GORGHIU

STIRIPESURSE.RO vă prezintă conţinutul integral al scrisorii pe care 25 de primari liberali au transmis-o, zilele trecute, conducerii centrale a partidului pentru a-şi argumenta solicitarea schimbării lui Bogdan Ţîmpău de la conducerea organizaţiei PNL Hunedoara. (via Glasul Hunedoarei)

Domnilor copreşedintii

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga

De multă vreme, în județul Hunedoara, organizația PNL se află pe o pantă descendentă atât din punct de vedere a imaginii publice cât și electoral. Din păcate, a fost nevoie de un eșec lamentabil la alegerile locale, pentru ca incapacitatea conducerii organizației județene să fie dovedită. În loc să strângem rândurile, să analizăm cauzele eșecului și să îndreptăm ceea ce a fost greșit, suntem puși în situația de a fi umiliți efectiv de adversarii politici de la PSD, în lipsa oricărei reacții a conducerii noastre și în special a președintelui interimar, Bogdan Țîmpău. De la alegeri până în prezent, a fost convocată o singură ședință a forurilor de conducere, în care a avut loc o analiză foarte sumară a rezultatelor. În această situație, practic partidul nu mai este condus de nimeni. Primarii care au câștigat alegerile au fost lăsați fără nici un sprijin politic la voia conducerii Consiliului Județean, care a revenit PSD. Practic, în județul Hunedoara, noi, liberalii, ne-am predat fără să facem nici un gest de opoziție și fără să transmitem nici un mesaj electoratului. Foști lideri ai PNL migrează către ALDE, fără ca președintele, Bogdan Țîmpău să aibă o reacție publică la acest fenomen. În partid nu există linie clară în ceea ce privește atitudinea pe care trebuie să o adopte liberalii aflați în opoziție și mesajele publice pe care trebuie să le transmită, în lipsa unei coordonări din partea președintelui Bogdan Țîmpău sau a unor persoane desemnate de acesta să se ocupe cu partea de comunicare.

Grupul de primari care formulăm această scrisoare către conducerea centrală a partidului ne-am săturat de umilința pe care o suportăm din partea Partidului Social Democrat în județ și am decis să vă supunem atenției propunerea de a schimba actuala conducere a organizației județene, asigurată interimar de Bogdan Țîmpău, precum și a secretariatului general.

Pentru acest fapt venim în fața dumneavoastră cu propunerea de nominalizare ca președinte interimar a domnului Lucian Heiuș și secretar general a domnului Vasile Potecă.

Cu speranța că ne veți înțelege nemulțumirile pe care doar în parte le-am putut cuprinde în această scrisoare, și veți lua măsurile necesare întăririi organizației PNL Hunedoara, prin schimbarea conducerii și reorganizarea secretariatului general, vă asigurăm că putem forma o echipă unită, capabilă să obțină un rezultat bun pentru PNL în județul Hunedoara, la alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.