Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista PSD Prahova pentru Camera Deputaţilor, deschisă de un fost prefect

psd sigla

Secretarul executiv al PSD Prahova, Laura Moagher, a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), listele de candidaţi pentru alegerile din decembrie, printre aceştia aflându-se fostul prefect Rodica Paraschiv, senatorul Radu Oprea, aleşi locali şi judeţeni, dar şi Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, trimisă în judecată de DNA Ploieşti.

Potrivit datelor afişate la sediul BEJ, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de fostul prefect Rodica Paraschiv, pe locul secund aflându-se primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, urmat de consilierul judeţean Andrei Nicolae şi de secretarul executiv al organizaţiei, Laura Moagher, care este director al Parcului Memorial "Constantin Stere" de la Bucov. Următorii pe listă sunt vicepreşedintele CJ Prahova Ludmila Sfârloagă, consilierul municipal Răzvan Ursu şi Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma.

Andreea Cosma, notar public la data faptei, a fost trimisă în judecată de DNA Ploieşti, în decembrie 2015, într-un dosar privind vânzarea la preţuri subevaluate a unor terenuri ale cazărmii "Ciuperceasca", intrată în activul Parcului Industrial Plopeni în urma unui schimb de terenuri cu MApN, fiica lui Mircea Cosma fiind acuzată de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată. Anterior, preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat într-o conferinţă de presă că pe listw nu se vor afla persoane care au probleme de imagine, partidul dorindu-şi să aibă "liste curate". Lista pentru Senat este deschisă de primarul de la Buşteni, Emanoil Savin, urmat de senatorul Radu Oprea şi de consilierii judeţeni Fabioara Ionescu, Carmen Dumitru, Rareş Enescu, Gheorghe Neaga şi Ion Ionică. Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat, pentru Agerpres, că obiectivul organizaţiei judeţene este să obţină patru deputaţi şi doi senatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.