Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, anunţuri de ultimă oră: Care e soarta programului de guvernare

www.stiripesurse.ro
Dragnea Tudose

Decizii extrem de importante luate de Liviu Dragnea şi PSD pe litoral. Liderii social democraţi au vorbit de problemele pe care le au la guvernare, dar şi despre realizările Executivului lui Mihai Tudose.

"Am stabilit modul de comunicare internă între sediul central şi organizaţiile judeţene. Sunt foarte multe întârzieri din cauza unor emiteri grele ale avizelor. Premierul a stabilit şi a spus ce va face. Va cere o evidenţă clară a avizelor. Sunt luni de zile şi nu se primesc răspunsuri.  Premierul a prezentat stadiul implementării programului de guvernare. Suntem într-o siuaţie foarte bună. Doar 14% din programul de guvernare e nefinalizat. Suntem satisfăcuţi că avem siguranţă în implementarea acestui program", a anunţat Dragnea.

Liderul PSD anunţă că o nouă autostradă şi-a 'făcut loc' în programul de guvernare al social democraţilor. "Am avut o discuţie despre autostrada de pe Valea Prahovei. Acolo e un proiect mai vechi. Bucureşti-Ploieşti-Braşov. Am stabilit să vedem dacă aceasta e o opţiune. Să avem o autostradă Bucureşti-Braşov. Am discutat despre înfiinţarea Casei Române de Comerţ", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.