Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea are o IPOTEZĂ inedită în cazul Kovesi: Care e STRATEGIA lui Iohannis, Cioloș și PNL

iohannis ciolos

Liviu Dragnea consideră că legea plagiatelor, pe care președintele Klaus Iohannis a întors-o în Parlament și a ieșit neschimbată, ar fi, de fapt, o strategie prin care șeful statului, alături de Dacian Cioloș și PNL, ar urmări, de fapt, schimbarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Nici nu vreau să-i fac rău, nici nu vreau s-o ajut. (...) Dacă cei care mi-au zis că prin votul respectiv noi am ajutat-o pe doamna Kovesi şi văzând acţiunile domnului Iohannis, ale domnului Cioloş şi ale PNL, mă duce gândul la ceva interesant. Nu cumva domnul Iohannis, domnul Cioloş şi PNL vor să folosească această comisie (n.r. CNATDCU) pentru a o schimba pe doamna Kovesi? (...) Nu pot să spun că nu mă interesează sau mă interesează foarte puţin. E o dispută între ei. Eu nu pot să nu mă gândesc la asta. Am văzut această grabă. Ideea a fost să se mai întârzie promulgarea şi publicarea legii în Monitorul Oficial. N-am cum să nu mă gândesc la asta. Mă interesează foarte puţin. E treaba lor.

Citește și: El e patronul care-și obligă angajatele să-l sărute înainte de începerea serviciului: Cine e PERVERSUL / VIDEO

Nu am fost şi nici nu sunt de acord cu cererile adresate unor politicieni să demisioneze când apar acuzaţii. Nu sunt de acord nici ca Laura Codruţa Kovesi să demisioneze dacă e plagiat sau nu.”, a spus, la Antena 3, la emisiunea ”Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu, liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.