Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea și Victor Ponta se amenință în direct la TV: meci de zile mari între foștii parteneri

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea și fostul lider al PSD, Victor Ponta, joacă un meci de zile mari, în direct la TV. După ce Ponta a spus că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi și Coldea pentru a-i ruga să-i rezolve dosarul, liderul PSD a negat vehement.

Citește și: Victor Ponta AMENINȚĂ cu poze de la întâlnirile Liviu Dragnea - Laura Codruța Kovesi - Florian Coldea: 'Am de la vreo 20 de întâlniri'

Victor Ponta, prezent într-o emisiune la Realitatea TV, nu s-a lăsat și a explicat că are fotografii cu Dragnea la întâlniri cu Kovesi și Coldea, inclusiv în locațiile SRI.

În paralel, Liviu Dragnea era la România TV și a explicat că nu neagă întâlniri cu Kovesi sau Coldea, însă susține că acestea au avut loc în spații locații unde erau mulți oameni, cu ocazia unor evenimente oficiale.

„N-am negat că am fost la întâlniri unde au fost și acești oameni. Am fost la întâlniri oficiale sau semi-oficiale, unde erau invitați oameni cu funcții înalte din statul român. Acum, fiecare cu mâncărimea lui.

Eu încă o dată vă spun, cu această doamnă Kovesi nu am avut nicio întâlnire înainte de a fi chemat la DNA.

Eu nu neg că am fost la întâlniri cu mulți, mulți oameni. Așa, pot să apar în poză și cu Blaga, pentru că la acele întâlniri erau mulți, mulți oameni. Pot să apar în poze și cu Udrea sau cu alți lideri politici. Domnule, dacă nu sunt poze indecente, nu am nicio problemă”, a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.