Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi face praf pe liberali: Ce dezvăluiri face şeful PSD

liviu dragnea

Război total între PSD şi PNL chiar la vârful partidelor. Liviu Dragnea face dezvăluiri incredibile din teritoriu. Situaţia din Ilfov l-a făcut să răbufnească pe şeful social democraţilor.

"La CJ Ilfov este o situaţie urâtă. Urâtă şi pentru administraţie, urâtă şi pentru democraţie, urâtă din toate puncte de vedere. De câteva ore înţeleg că acolo sunt abuzuri peste abuzuri, ilegalităţi, presiuni... Înţeleg că s-a constituit prin abuz o comisie de validare formată exclusiv din consilieri PNL. Am înţeles că au fost consilieri judeţeni de la PNL invalidaţi, trimişi acasă, după care au fost chemaţi înapoi. Este o disperare care nu cred că are vreo legătură cu ceea ce au spus cei de la PNL în judeţ în această campanie electorală. Este o luptă acerbă, o disperare din partea dlui Petrache şi a celor de la PNL pentru a menţine acea funcţie cu orice preţ, cu presiuni şi promisiuni făcute consilierilor de la alte partide. Sunt curios dacă consilierii de la PMP sunt dispuşi să fie părtaşi la acest circ", a declarat Liviu Dragnea, la Târgovişte, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și: A pozat goală în avionul lui Donald Trump și e aproape să devină Prima Doamnă a SUA / FOTO HOT

Potrivit acestuia, situaţia de la CJ Ilfov reprezintă efectul modificărilor aduse legii privind alegerea preşedinţilor consiliilor judeţene, el exprimându-şi speranţa ca Prefectura să intervină.

"Se văd efectele acestei legi, cu care eu nu am fost de acord, când, după alegeri, votul cetăţenilor contează mai puţin în viziunea unora dintre aceşti consilieri judeţeni sau lideri judeţeni care tranzacţionează cu tot felul de promisiuni. Sper ca Prefectura, care totuşi reprezintă Guvernul şi autoritatea în judeţul Ilfov, să intervină, să ţină lucrurile sub control, pentru că ce e acolo nu cred că s-a mai întâmplat vreodată în România", a adăugat Dragnea.

Citește și: Selfie-urile cu filtre vor fi fi interzise: ‘Distorsionează creaţia lui Dumnezeu’

Întrebat dacă reprezentanţii PSD din Ilfov vor contesta rezultatul alegerilor de la CJ Ilfov, Dragnea a spus: "Probabil colegii mei, şi de la PSD şi de la ALDE, vor contesta dacă informaţiile care au venit la noi sunt cele adevărate. Dar este foarte urât. S-a ajuns foarte jos. Petrache şi PNL au adus foarte jos ideea de negociere politică".

În opinia preşedintelui PSD, acţiunea liberalilor din Ilfov "a fost autorizată de conducerea PNL". "Va fi un consiliu judeţean contestat, probabil şi cu sesizări la alte instituţii", a mai spus Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, ultimatum pentru UNPR: Fuziune cu PSD sau ADIO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.