Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: 'Încă discutăm o posibilă funcție pentru mine!' Cu cine ar fi vrut să se întâlnească

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea pare să fi renunțat, conform interpretărilor ultimelor sale declarații, la ideea de a fi premierul propus de PSD. Liderul social-democraților are o strategie ținută secretă, iar funcția de premier o va preda unei alte persoane.

Dragnea a anunțat că și-ar fi dorit o întâlnire cu Administrația Prezidențială, pe modelul ALDE, când Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, au fost convocați la o întâlnire secretă cu Klaus Iohannis, deși cei doi au refuzat întâlnirea oficială de după alegeri. Șeful PSD a precizat și ce va primi ALDE pentru alianța guvernamentală.

Citește și: Ponta, pe făraș

”Deocamdată am semnat documentele necesare pentru a încerca să-mi preiau mandatul de deputat sau pentru a putea fi contestat, că întâi trebuia să completez aceste documente. Vreau să remarc un lucru: chiar dacă birocraţia mi se pare totuşi exagerată privind aceste documente. este o organizare foarte bună şi stai foarte puţin. Asta nu înseamnă că nu se pot simplifica procedurile. În ceea ce priveşte o posibilă viitoare poziţie pentru mine, vom discuta în zilele următoare. Nu am avut niciun contact cu Administrația Prezidențială, mi-am afirmat disponibilitatea pentru o astfel de întâlnire. Nu cred că le vom da celor de la ALDE portofoliul Justiției. Cam 3 sau 4 ministere le vom da celor de la ALDE. Marți seara sau miercuri dimineața vom discuta cu cei de la ALDE numele premierului. Doar eu îl știu pe cel pe care îl vom propune. ”, a spus Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.