Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spulberă PNL: Anunțul care răstoarnă orice calcul

evz.ro
dragnea

PNL vrea să facă jocurile înainte de alegerile locale și parlamentare. Liberalii vor să schimbe șefia Senatului. Călin Popescu Tăriceanu e unul dintre adversari, mai ales că a reușit să ia câteva procente, deocamdată în sondaje, din partea dreaptă pe care o dispută și PNL. Liberalii îl vor schimbat din funcția de președinte al Senatului și mizează pe susținerea UNPR. Numai că veștile proaste vin de la șeful PSD. Liviu Dragnea spulberă planurile PNL și anunță că Tăriceanu rămâne șef în Senat.

Citește și: O vedetă de muzică ușoară, filmată făcând videochat / VIDEO 18+

”PSD nu susține demerusul PNL. Nu are fundament politic și parlamentar. Nu sunt șanse ca Tăriceanu să fie schimbat de la șefia Senatului. Eu am avut o discuție cu domnul Valeriu Steriu care nu mi-a confirmat că UNPR sprijină acest demers al PNL, ba dimpotrivă. Eu cred că UNPR nu va susține acest demers. De altfel, senatorii UNPR nu au semnat acest demers. Eu l-am întrebat cu subiect și predicat, dar, nu mereu, răspunsurile ar fi cu subiect și predicat. Ar fi un demers sinucigaș care le-ar distruge orice brumă de onoare care le-a mai rămas. Am avut o discuție ca între doi oameni normali și a zis că mai avem alianță cu UNPR.”, a anunțat Dragnea.

Șeful PSD spune că e gata să inițieze și acțiuni împotriva Guvernului Dacian Cioloș, dar să vadă ce va decide UNPR, de partea cui joacă în meciul politic.

”Vrem să vedem care va fi poziția UNPR în acest Parlament, că astfel va fi o majoritate sau o altă majoritate și vom vedea. Dacă lucrurile stau așa, că UNPR e încă alături de noi, avem majoritate parlamentară. O să avem un test când această bazaconie a PNL va ajunge în Senat. Acest demers al PNL e o disperare pentru că au o cotă proastă în sondaje.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Citește și: O profesoară a șocat când s-a dezbrăcat pe net: Ce a decis conducerea școlii / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.