Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Malaziei, la Formula 1: Lewis Hamilton și Daniel Ricciardo au completat podiumul / VIDEO

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu al Malaziei la Formula 1, desfăşurat duminică pe circuitul de la Sepang, înregistrând cu această ocazie a doua victorie din cariera sa.

Verstappen (20 ani) a fost înregistrat cu timpul de 1h30min.10sec.290/1000, reuşind să-l devanseze cu 12,7 secunde pe campionul mondial en titre, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de australianul Daniel Ricciardo (Red Bull), la 22,5 secunde, scrie digisport.ro.

Germanul Sebastien Vettel (Ferrari), plecat de pe ultima poziţie a grilei de start, după ce a fost nevoit să schimbe motorul monopostului său pentru a treia oară în acest weekend, s-a clasat în final pe locul al patrulea, la 37,3 secunde de învingător.

Vettel, care a stabilit un nou record al circuitului de la Sepang (5,543 km), cu timpul de 1min.34sec.080/1000, şi-a distrus însă partea din spate a maşinii în urma unui acroşaj cu canadianul Lance Stroll (Williams), după trecerea liniei de sosire.

Colegul lui Sebastian Vettel de la Ferrari, finlandezul Kimi Raikkonen, nu a mai luat startul în cursa de la Sepang, din cauza unei probleme mecanice la monopostul său, deşi reuşise să se claseze pe locul al doilea în calificările de sâmbătă.

Lewis Hamilton a rămas pe prima poziţie în clasamentul general al piloţilor, cu un avans de 34 puncte faţă de Sebastian Vettel, cu cinci curse înainte de finalul sezonului.

Clasamentul constructorilor:

1. Mercedes 503 puncte

2. Ferrari 385

3. Red Bull 270

4. Force India 133

5. Williams 65

6. Toro Rosso 52

7. Renault 42

8. Haas 37

9. McLaren 23

10. Sauber 5

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.