Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mazare, la iesirea de la ICCJ: Il felicit pe Basescu

mazare

Primarul Constantei Radu Mazare a declarat miercuri, la iesirea de la ICCJ ca a ascultat declaratiile lui Traian Basescu de marti seara si ca le-a savurat pentru ca l-a auzit spunand ceea ce el sustine de 10 ani - ca in justitie se fac abuzuri.

"DNA ma controleaza si ma verifica din februarie 2005 la aceasta modalitate. Am vazut declaratiile lui Basescu pe care nu pot sa spun ca nu le-am savurat. Vorbea cum vorbesc eu de 10 ani. Il felicit! Spune ca ne baga pe la beciuri si asteapta sa spunem ce vor procurorii. (...) L-am vazut pe onor Base ca a trecut pe partea astalalta, ca incepe sa ii spuna sistemului pe nume", a spus Mazare.

El a intrebat retoric cum se explica faptul ca singura firma care nu a facut nici cel mai mic denunt impotriva sa este si singura care este acuzata de dare de mita.

"Cei de la firma Polaris care face salubrizarea, fiindca nu a facut denunt e acuzata in dosar. Ceilalti nu mai sunt acuzati care au facut un denuntel. (...) Eu nu sunt turnator, nu fac parte structural dintre cele 3 milioane de turnatori de care vorbea Basescu. Eu sunt barbat, nu turnator", a spus Mazare.

La final, intrebat daca are mir la el, ca asa 'se poarta', Mazare a raspuns: "  Aveam de pe la fete din alea pe care le poarta ca sa se marite".

El a mai precizat ca desi a fost acuzat timp de o ora de procuror, care 'are o placere', el are incredere ca nu va fi arestat preventiv nici de aceasta data.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.