Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de forţă al procurorului general: Atac voalat la adresa unor televiziuni / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
augustin lazar

Mesaj de forţă al procurorului general, Augustin Lazăr. Acesta a lansat un atac voalat, dar extrem de dur la adresa unor televiziuni. Invitat special la festivitatea de absolvire din acest an de la Facultatea de Drept UBB Cluj. Lazăr le-a spus absolvenților că intră într-o lume reală în care ”fake news este la ordinea zilei. Propaganda media ține loc de realitate într-o lume care este tot mai vituală” și i-a îndemnat să se informeze bine.

Citește și: Incredibil! Ce pensie alimentară primește Eba de la tatăl copiilor săi

Procurorul general s-a întors după 36 de ani la facultatea pe care a absolvit-o, precizând că a revenit la Alma Mater Napocensis. Acesta și-a adus aminte că a plecat dintr-un amfiteatru mic și s-a întors să vadă astăzi această desfășurare de forțe pe Cluj Arena. ”Este cu totul special, lumea clar că s-a schimbat și s-a schimbat în bine, zic eu”, a spus Lazăr, conform clujust.ro.

Citește și: Dezvăluiri incendiare! Cum a reușit Dragnea să controleze un serviciu secret

Cuvintele cheie ale discursului său au fost: context, carieră și misiune. ”Ca practician, aș dori să vă spun că dvs intrați în lumea reală într-un context social dinamic, pe care de bună seamă îl cunoașteți și care s-ar caracteriza prin câteva cuvinte: Fake news este la ordinea zilei. Propaganda media ține loc de realitate într-o lume care este tot mai vituală. Ne uităm pe câteva posturi de televiuziune și putem vedea lumi paralele. Ce spun unii, neagă alții. Și reciproca e valabilă. Și atunci, pentru niște juriști de bon esprit ai Clujului trebuie să fiți foarte bine informați, să știți să vă luați informația exact de la origine, iar nu prin intermediari. Iar după ce veți fi bine informați, va fi simplu să luați decizia”, a mai spus Lazăr, conform sursei citate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.