Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mexicanii cer DESTITUIREA cât mai rapidă a lui Trump: Proteste în capitală

www.mirror.co.uk
proteste Trump

Peste 1.000 de persoane, în majoritate de cetăţenie americană, au manifestat sâmbătă în capitala mexicană, Ciudad de Mexico, pentru a-i cere noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump, să respecte drepturile femeilor, ale homosexualilor şi ale migranţilor, relatează AFP.

''NU Trump, NU rasism, SUA !'', scandau sute de americani care defilau pe străzile oraşului înainte de a se îndrepta către Ambasada SUA din Ciudad de Mexico.

Citește și: Trump, discuție de GRADUL 0: S-a stabilit ÎNTÂLNIREA ISTORICĂ

''Drepturile femeilor, ale afroamericanilor, ale homosexualilor... sunt toate drepturi ale omului. Nu trebuie să se dea înapoi'', declara pentru AFP Bill Cox, un septuagenar născut la New York şi care locuieşte de cinci ani în capitala mexicană.

''Afară cu Trump'', ''Respectă-mi existenţa, dacă nu, să te aştepţi la rezistenţă din partea mea'', se putea citi pe pancarte purtate de către manifestanţi, conform Agerpres.

''Nu vrem ca mandatul lui Trump să dureze patru ani. Sperăm puternic că va fi destituit'', declara o pensionară în vârstă de 60 de ani, Betty, aflată în vacanţă în Mexic. În opinia sa, Trump a făcut promisiuni pe care nu va putea să le îndeplinească.

AFP aminteşte că zeci de mii de persoane au coborât sâmbătă în stradă în numeroase oraşe ale lumii pentru a protesta împotriva lui Donald Trump, acuzându-l că a făcut declaraţii dispreţuitoare faţă de minorităţi şi faţă de femei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.