Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de externe ungar, mare spaimă la Bruxelles: Trebuie să fugi pentru a rămâne în viață

peter szijjarto

Ministrul de externe ungar, Péter Szijjártó, a relatat - fără a intra în detalii - că a trecut printr-o imensă teamă în timp ce îşi făcea obişnuitul program de jogging în Bruxelles, informează joi publicaţia belgiană Le Soir, citează agerpres.ro

Numeroşi sunt miniştrii europeni care ajung la Bruxelles pentru reuniuni de tot felul. Pentru actualul ministru al afacerilor externe ungar, această experienţă nu a fost dintre cele mai relaxante. 

Într-un interviu acordat site-ului ungar Index, Péter Szijjártó relatează că a trecut printr-o mare spaimă în timp ce făcea jogging prin oraş, în timpul uneia dintre vizitele sale în septembrie 2014.

Negocieri dure în partidul lui Băsescu. Onțanu și Florescu trag sfori (surse)


"Dacă te rătăceşti în Bruxelles, încurcând două străzi, trebuie uneori să fugi pentru a rămâne în viaţă. (...) Nu este o exagerare, eu am fost în această situaţie", a spus el. 

Totuşi, ministrul nu a intrat în detalii. Ce a văzut? Unde era? Semnele de întrebare au rămas.

REVOLUȚIE în PNL: Blaga, Motreanu sau Hașotti, EXCLUȘI de pe listă la parlamentare/LISTA completă


În schimb, Péter Szijjártó nu a ratat ocazia pentru a face aluzii la prezenţa migranţilor în Bruxelles, potrivit Le Soir. "Am făcut o eroare şi am început să alerg în direcţia greşită. Migraţia nu era ceea ce este acum, dar în prezent apreciez mult mai mult politica noastră privind migraţia", a afirmat ministrul. 

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a adoptat o politică foarte dură cu privire la refugiaţi. În toamna trecută, guvernul a dispus ridicarea unui gard de sârmă ghimpată la frontierele cu Serbia şi Croaţia şi a considerat de atunci ca delincvent orice migrant care încearcă să treacă de el, comentează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.