Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Justiţiei, anunţ important după o discuţie cu Tăriceanu

toader tudorel

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a discutat luni la Senat cu preşedintele camerei superioare a Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu. La finalul întrevederii, acesta a anunţat că în cursul acestei luni va fi trimis la Parlament proiectul de modificare a Codului Penal, fără să fie discutat cu liderii coaliţiei de guvernare.

Vezi şi: George Maior CONFIRMĂ dezvăluirile care au cutremurat scena politică

"Potrivit programului de guvernare, Ministerul Justiţiei trebuia să iniţieze proiectul modificării legii în cursul lunii iunie 2016. E finalizat, îl trimitem la Guvern săptămâna aceasta. În prima şedinţă, a doua, a treia, nu fac eu agenda guvernului", a declarat Tudorel Toader.

Întrebat dacă proiectul va fi discutat cu liderii Coaliţiei PSD-ALDE înainte să fie trimis la Parlament, ministrul a răspuns:  "Nu ştiu dacă trebuie discutat cu liderii coaliţiei, pentru că legile justiţiei au un parcurs foarte lung. Pachetul de legi trece prin Parlament, care are o majoritate şi sigur va opera acele modificări pe care le va considera de cuviinţă."

Vezi şi: Un avion MIG 21 Lancer s-a prăbuşit! Primele IMAGINI de la fața locului / LIVE VIDEO

Tudorel Toader a refuzat să se autoevalueze cu privire la îndeplinirea aspectelor care ţin de justiţie în programul de guvernare. "Nu fac eu autoevaluare. Dumneavoastră aveţi programul de guvernare, ştiţi ce am făcut, ce n-am făcut, nu e firesc eu să vorbesc despre mine", a declarat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.