Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Muncii, în fața judecătorilor. Acuzații grave la adresa procurorilor DNA

inquamphotos.com / Alexandru Busca
olguta vasilescu tribunal

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu s-a prezentat, marți dimineață, la Curtea de Apel București, unde are loc un nou termen în dosarul în care este acuzată de luare de mită și spălare de bani. Ministrul Muncii nu a ezitat să îi acuze pe anchetatori că tergiversează judecarea dosarului, după ce DNA a cerut recuzarea magistratului care judecă această cauză.

Parlamentul European îşi alege noul preşedinte. Cine îl va înlocui pe Martin Schulz - VIDEO

„Cred că este o nouă premieră care se întâmplă în acest dosar. După cum foarte bine ați văzut și dumneavoastră este dosarul premierelor pentru că de fiecare dată ce se întâmplă în cazul meu nu a mai apăruse cel puțin în spațiul public. Este posibil să li se fi întâmplat și altora dar nu s-au putut apăra la fel de bine ca mine în spațiul public.

S-a început cu încălcarea dreptului la apărare și sunt deja mai mulți judecători care au contestat acest lucru. Timp de 20 de zile eu nu am putut să îmi văd dosarul și în această perioadă a trebuit să mă apăr pentru libertatea mea în două instanțe. De asemenea, s-au falsificat probe în cazul meu, stenograme falsificate și sigur așteptăm să ajungem pe fond ca să putem și să dovedim acest lucru. S-au luat oameni de pe stradă nevinovați, duși în hoteluri și anchetați în hoteluri ca să mă denunțe pe mine.

Toate aceste abuzuri s-au întâmplat în dosarul meu și judecătorii le-au văzut până acum și iată că ajungem în situația absolut aberantă în care vine procurorul și recuză judecătorul pentru că i se pare că nu judecă așa cum vrea procurorul. Probabil cei de la DNA trebuie să recuze toți judecători din această țară pentru că nu cred că este judecător corect care să nu dea aceiași soluție ca cei dinaintea lor”, a spus Olguța Vasilescu la Curtea de Apel București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.