Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mircea Geoană, despre NECAZURILE DUȘMANILOR Victor Ponta și Sebastian Ghiță: 'Un băiat ca el a ajuns într-o situație nenorocită'

mircea-geoana

Victor Ponta a ajuns președinte al PSD și, sub mandatul lui, Mircea Geoană, predecesorul său în fruntea social-democraților, a fost exclus din partid. Asta, chiar dacă Ponta i-a condus campania prezidențială în 2009, mărturisind, ulterior, că nici măcar nu l-a votat.

Ponta a făcut echipă cu Sebastian Ghiță și a ajuns șef în partid, în detrimentul lui Geoană, iar acesta nu uită ce i-au făcut cei doi.

Citește și: Veste de ultimă oră pentru Victor Ponta! Ce s-a întâmplat

”Nu mă pot bucura de necazul altuia, al lui Sebastian Ghiță. Am o strângere de inimă. Nu am o problemă că cineva l-a susținut pe Ponta împotriva mea. Sunt aceeași generație, Ceea ce m-a deranjat a fost că a declarat că a instalat camere de vederi în secțiile de vot, la Congres, că ar fi mituit pe cei din securitate ca să fie intruși la vot. Îmi pare rău că un băiat ca el, care a fost în partidul ăsta, a ajuns într-o situație nenorocită.

Victor Ponta nu mi-e simpatic deloc, am și eu un rol în creșterea lui, dar nu mă bucură deloc momentele. Nici pe Ion Iliescu nu sunt supărat, nu am resentimente de acest gen. ”, a spus Mircea Geoană la Digi 24.

Citește și: Ce super mașină conduce Simona Halep! Valoarea impresionantă a acesteia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.