Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul şef al misiunii FMI a ajuns la Bucureşti: Ce a vorbit cu oamenii lui Iohannis

klaus iohannis

Delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI) condusă de noul şef al FMI pentru România, Reza Baqir, a avut joi o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu consilierul prezidenţial pentru politici economice şi sociale, Cosmin Marinescu.

"Discuţiile au vizat cele mai importante evoluţii ale economiei României, perspectivele pozitive ale economiei pentru următoarea perioadă, dar şi anumite riscuri care pot afecta potenţialul de creştere economică al României", au arătat sursele citate. Întrevederea de la Palatul Cotroceni face parte din runda de întâlniri de prezentare şi de lucru pe care noua echipă a FMI le-a solicitat autorităţilor române, dar şi din seria de discuţii care preced misiunea de evaluare pe care Fondul o va avea în luna martie.

Citeşte şi: Adrian Sârbu, audiat la DNA

Sursele citate au precizat că FMI urmează să solicite primirea de către preşedintele Klaus Iohannis pentru prezentarea concluziilor misiunii din martie. Luni, Biroul local al FMI a anunţat că mandatul şefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat în locul său fiind desemnat pakistanezul Reza Baqir. Reza Baqir se află în vizită la Bucureşti până vineri, spun cei de la Agerpres.

Vezi şi: Un fost ministru din guvernul Ponta a ajuns la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.