Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numele lui Mircea Geoană și al lui Mircea Băsescu apar într-un dosar celebru de la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

Încurcate sunt căile politice și modul în care se acționează de către oamenii din Sistem, în relație cu oamenii politici. Dosarul ISU Dobrogea, în care mai mulți generali, colonei și angajați ai Inspectoratului au fost condamnați definitiv pentru fapte de corupție, scoate la iveală numele lui Mircea Geoană și cel al lui Mircea Băsescu.

Citește și: SONDAJ - PSD spulberă scena politică: au trecut pragul psihologic. PRĂBUȘIRE pentru Iohannis și Ponta în sondaje

Citește și: CUTREMUR MAJOR în justiție: S-a deschis DOSAR în care e ANCHETATĂ Laura Codruţa Kovesi! Cei doi adjuncți ai săi sunt și ei vizați

Numele celor doi au fost pomenite de generalul Petre Trandafir în discuțiile sale cu unul dintre subalterni, devenit între timp colaboratorul anchetatorilor militari de la DNA, informează Libertatea.

În camera unui hotel din Focșani, în mai 2009, numele celor doi au fost scrise de Petre Trandafir pe bilețele și arătate subalternului său, care avea rolul de mesager între general și alți opt subalterni ai săi, arestați preventiv pentru fapte de corupție privind fraudarea unui concurs de angajare din 2007.

Procurorii DNA Militar i-au trimis în judecată, în iulie 2009, pentru fapte de corupție, pe generalul Petre Trandafir, contraamiralul Mircea Rusmănică și alți aproape 20 de subalterni ai acestora, pentru fapte de abuz în serviciu privind falsuri comise în cazul a peste 200 de aplicanți pentru posturi la ISU Dobrogea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.