Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă lovitură pe piața de avocatură: A apărut o nouă casă mare de avocați

avocati

Un nou jucător intră pe piața avocaturii: Suciu Popa & Asociații pleacă la drum cu o echipă de 20 de avocați și 5 parteneri equity. Miruna Suciu, managing partner: “Ne-am asigurat din start masa critică necesară pentru a administra proiecte multidisciplinare. Ținta noastră este să ne poziționăm ca o firmă full – service de talie medie și vizăm clienți corporativi, instituționali, bănci, fonduri de investiții și autorități de reglementare”

Citește și: Judecător CSM, anunț cheie despre DNA după evenimentul de la Antena 3: ”Se vor modifica cifrele”

Firma de avocatură Suciu Popa & Asociații, formată dintr-un grup de avocați desprins recent din Mușat & Asociații – unul dintre liderii pieței de consultanță juridică de afaceri, pleacă la drum cu o echipă formată din 20 de avocați, din care cinci parteneri equity.

Vezi și: Un fost ministru LAUDĂ evacuarea Antenelor: 'O binecuvântare divină asupra României'

Noul jucător, condus de Miruna Suciu și Luminița Popa – ambele ocupând poziția de managing partner în cadrul firmei, susține că va asigura încă din start servicii de asistență în toate ariile de practică specifice avocaturii de afaceri. Din eșalonul de parteneri al firmei mai fac parte Mădălina Berechet, Cleopatra Leahu și Dan Ciobanu. “Suciu Popa & Asociații oferă servicii integrate, pe toate ariile de practică avocațială, care se adresează clienților corporativi, bănci și instituții financiare, fonduri de investiții (private equity – n.r.) și autorități de reglementare, care au nevoie de o abordare pluridisciplinară, fluentă și omogenă în gestionarea dosarelor și problemelor lor juridice. Ținta noastră este să ne poziționăm ca o firmă de avocatură de talie medie, agilă, cu potențial de pliere rapidă la nevoile clienților și schimbările pieței, o piață globală cu puternice particularități locale” a declarat mirsanu.ro Miruna Suciu, managing partner al firmei Suciu Popa & Asociații.

Vezi și: Mihai Gâdea, decizie RADICALĂ după ce ANAF a anunțat evacuarea: Îmi pare rău, de acum...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.