Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL apelează la traseismul mascat

pnl orban oprea tinel

Negocierile pentru formarea unei noi majorităţi în Parlament sunt în plină desfăşurare. Liberalii au anunţat deja că nu vor primi traseişti în partid, însă de dragul guvernării sunt dispuşi să găsească o soluţie de compromis.

Ludovic Orban, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, a anunţat că mulţi parlamentari se vor alătura PNL, însă acest proces nu poate fi numit traseism. Parlamentarii despre care vorbeşte Orban nu vor deveni membri PNL, ci vor rămâne independeţi. Ei vor fi doar afiliaţi grupurilor PNL din Parlament.

”Dacă există parlamentari care vor să adere la grupul parlamentar al PNL, în mod evident că acest lucru vom accepta independenţi afiliaţi grupului parlamentar al PNL, în mod evident pe baza convenirii obiectivelor grupului parlamentar, agendei parlamentare. Nu pot să vă ascund că am avut deja am avut discuţii cu mai mulţi parlamentari care deja şi-au exprimat intenţia de a activa ca independenţi în grupul parlamentar al PNL şi numărul acestora va fi în creştere”, a declarat Orban.

Încă nu se ştie care sunt parlamentarii care vor alege să plece de actualele lor partide pentru a deveni independenţi afiliaţi PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.