Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, atac DUR la adresa lui Liviu Dragnea pe numirea lui Grindeanu la ANCOM: 'Mă bucur închipuindu-mi faţa lui Dragnea la votul de mâine... ' - VIDEO

ponta grindeanu

Fostul premier Victor Ponta susţine că este bucuros că Sorin Grindeanu va ocupa funcţia de şef al ANCOM şi a anunţat că îi va acorda votul său. Totuşi, mai spune Ponta, situaţia este demnă de operele lui Caragiale. "Acum trei luni Dragnea spunea că e vândut Sistemului, că trebuie dat jos".

"De-abia aştept să-l votez pe Grindeanu la ANCOM. Eu sunt singurul care pot să-l votez fără să mă buşească râsul sau plânsul. A zis Dragnea acum 3 luni foştilor mei colegi din PSD să îl dea jos că e securist, că e vândut Sistemului, că a trădat. Eu îl votez, aşa cum l-am votat ca premier şi cum n-am votat moţiunea de cenzură, dar repet: Caragiale e depăşit de Dragnea. “Jos Grindeanu, sus Grindeanu”. Vine Dragnea mâine si spune “dragi colegi, mi-am bătut joc de voi. Nu era securist şi nu era vândut Sistemului.E un om bun”. Nu ştiu cum se mai pot uita în ochii cuiva după ce acum 3 luni băteau cuba pe-aici că l-au dat jos pe Grindeanu. În sfârşit e prima numire în Parlament care nu mai vine din Grupul de la Teleorman. Eu îl votez. Sorin Grindeanu chiar a fost un ministru în domeniu, la Comunicaţii a fost un ministru bun, i se potriveşte. Mă bucur numai închipuindu-mi faţa lui Dragnea când îl va vota mâine pe Grindeanu. E o situaţie ridicolă. Toată lumea va spune că ne batem joc. Eu sunt consecvent cu votul meu şi dorm liniştit: am votat Guvernul Grindeanu, nu am votat moţiunea, îl voi vota să fie şef la ANCOM că e bun. Dar ceilalţi de la PSD, nu aş vrea să fiu în pielea lor. Nu am nimic să îi reproşez, vreau să îi urez succes la ANCOM.", a declarat Victor Ponta la Parlament.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.