Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: 'Dacă e nevoie de mine în PSD, o să rămân în PSD, dacă nu...'

ponta psd

Victor Ponta să apă la moară celor care vorbesc despre o posibilă trecere a sa la Partidul România Unită şi despre un conflict cu Liviu Dragnea. Fostul premier a declarat, într-o intervenţie telefonică la RTV, că nu vede un conflict de intere în faptul că a sprijinit PRU din postura de membru PSD, aşa cum a făcut şi cu ALDE. Totuşi, Ponta susţine că îşi doreşte să rămână membru PSD, însă doar dacă este dorit.

„Nu o să fiu președintele la PRU, cum nu vreau să fiu nici președinte PSD. Un  președinte de partid nu trebuie să meargă o dată pe lună la Înalta Curte cu partidul după el. Dacă e nevoie de mine în PSD, o să rămân în PSD. Dacă nu e nevoie de mine, o să văd ce o să fac. Depinde doar de conducerea PSD. Eu aștept doar să mi se spună unde e nevoie de mine”, a precizat Ponta.

Vezi și: Răfuielile politice iau amploare: Ponta, amenințat cu excluderea din PSD când era prim-ministru

Fostul premier l-a taxat încă o dată pe Dragnea pentru că i-a promis funcția de președinte al Camerei Deputaților, după care s-a răzgândit. „Mi-a ajuns experiența de la Camera Deputaților. Nu sunt supărat, că în politică nu merge cu supărări. Nu am înțeles”, a mai afirmat Ponta.

Ponta a mai vorbit despre PRU ca despre un partid care vrea să atragă voturile unor cetățeni care, din diverse motive, nu mai vor să voteze cu PSD. „Nu să furăm electoratul PSD, să luăm dintr-un buzunar și să punem în altul”, a explicat Ponta, care a amintit și de ALDE, care are propriul electoral fără să fure voturile PSD.

Cât despre acuzațiile formulate de Dragnea, că PRU ar fi un partid apropiat de Moscova, și despre acuzațiile formulate de B0gdan Diaconu, că Dragnea ar avea legături cu spionajul rusesc, Ponta a comentat categoric: „Povestea asta cu Rusia, din ambele părți... dacă tăceau amândoi era mult mai bine. Nici Dragnea nu e spion rus, nici Diaconu. Mai bine să uităm de subiectul ăsta și să vorbim de lucruri serioase.”

Vezi și: Istoricul Lucian Boia îi dă dreptate ambasadorului SUA: Moldova nu este România/ VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.