Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta nu uită şi nu iartă: Atac dur la Iohannis pe tema copiilor îmbolnăviţi din Argeş

iohannis ponta

Victor Ponta reacţionează la cazul copiilor infectaţi în mod misterios cu o bacterie, caz soldat până în prezent cu trei decese. Într-o perioadă în care scandalul de la Antena 3 pare că a acaparat dezbaterile publice şi atenţia parlamentarilor, fostul premier afirmă că tragedia din Argeş intrece orice altă ştire sau eveniment.

"Ar trebui cu adevart sa fie facute eforturi uriase, sa oprim cumva aceasta serie neagra, sa aflam adevarul, sa stabilim responsabilitati si sa luam masuri serioase ca asa ceva sa nu mai fie posibil in viitor!", scrie Ponta pe Facebook, după care îi atacă pe cei care au exploatat politic tragedia din clubul Colectiv, iar acum ignoră situaţia bebeluşilor îmbolnăviţi.

Vezi şi: BOMBA nu este Antena 3! (Opinie)

"Constat cu mare amaraciune ca, nefiind un interes politic direct ( asa cum a fost la 'Colectiv') , de fapt nimeni nu ia in seama aceasta tragedie! Nimeni nu se mobilizeaza, nimeni nu cere informatii sau masuri concrete, nimeni nu protesteaza si nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio ancheta penala si nimeni nu cere sa vina procurorii!!!

Nu ii mai viziteaza la Spital nici Presedintele, nici nu ne mai spune ca stie el cine i-a ucis pe copii, nici ca trebuiau sa moara ca sa ... Acum toti cei cu interesele politice ( pardon, cu marile idealuri) din Noiembrie pur si simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea catorva copii de iobagi!

Eu inca sper ca exista Romania dincolo de manipulari si interese meschine / si ca putem face ceva pentru aceste victime cu adevarat inocente", mai scrie Ponta.

Vezi şi: Tragedia continuă: Al treilea bebeluş mort din cauza infecţiei misterioase din Argeş

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.