Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme în paradis: Clotilde Armand, prinsă între ciocan și nicovală

facebook.com
Clotilde Armand

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand a revenit cu noi precizări după excluderea soțului său, Sergiu Moroianu, din USR, opinând că îi este foarte greu să se împartă între familie și partidul la care a contribuit:

Eu și românii, în general, ținem la valorile familiale. Eu sunt o familistă convinsă. Este vorba de soțul meu și, în același timp, eu sunt o persoană care a contribuit mult la crearea acestui partid și țin foarte mult la el. Și atunci îmi este foarte greu să mă împart între familia mea și partid. Pentru noi valorile stau la baza acestui partid. În partidul acesta suntem oameni cu valori puternice. Noi dacă am făcut acest lucru, l-am făcut pentru ideile noastre. Nu suntem oameni care suntem acolo pentru bani sau pentru alte interese. Nimeni din partid și partidul nostru nu a primit bani de la alte surse sau surse necunoscute. Sunt banii noștri. Totul este transparent, din acest punct de vedere. Cheltuirea lor era un reproș pentru că s-a făcut foarte dinamic și nu toată lumea a știut cum s-au cheltuit banii”, a spus Clotilde Armand, joi, la Antena3.

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora „echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.