Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, reacție FURIBUNDĂ: Este o victorie a Antenei 3! Se ajunge la Traian Băsescu

Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a avut o primă reacție, după ce fratele fostului președinte Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Radu Tudor consideră că această condamnare este și o victorie a Antenei 3, pentru că jurnaliștii postului au demascat corupția care se ascundea în sânul familiei prezidențiale.

Citește și: Fratele lui Băsescu, patru ani cu executare

”A3 a avut încă o dată dreptate pe ochestiune fundamentală în existența democrației din România: un caz extrem de grav de corupție în interiorul familiei prezidențiale. Nimic nu este mai grav decât corupția protejată de la cel mai înalt cerc al puterii.

A3 și-a asumat niște riscuri imense pentru că a demascat corupția din familia prezidențială (...) Am fost amenințați cu moartea, vedeți mesajul lui Mircea Băsescu pentru Mugur Ciuvică .

Este o victorie și o satisfacție tardivă și amară pentru noi cei de la Antena 3, pentru toți românii. Imaginea României în lume nu poate fi mai grav afectată decât prin aceste cazuri de corupție săvârșite sub protecția puterii prezidențiale. Această familie a făcut de râs România și s-au băgat în tot felul de afaceri care colcăie de corupție și singurul care rămâne protejat de DNA este Băsescu Traian.

Dacă mai e nevoie de încă un argument, sentința de astăzi este o dovadă că minciuna este a doua natură a lui Traian Băsescu. Numele de Băsescu este asociat astăzi cu penalul, cu corupția, cu condamnarea și cred că povestea asta va duce într-un final la Traian Băsescu. Fostul președinte va fi atins”, a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.