Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rapid – echipă aproape de faliment, suporteri campioni. Cum au aniversat 93 de ani de la înființare

Rapid București nu trece prin cele mai bune momente ale sale. După două sezoane petrecute în liga secundă, sezonul 2016-2017 trebuia să însemne „revenirea la normalitate”, pentru echipa din Giulești. Deși va juca în Liga 1 în acest an, echipa a primit o altă lovitură, Tribunalul București hotărând intrarea în faliment a acesteia, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Echipa din Giulești a împlinit sâmbătă, 25 iunie, 93 de ani de la înființare. Problemele cu care Rapidul s-a confruntat în ultimii ani, atât pe plan sportiv cât și financiar, au reprezentat un adevărat test pentru fanii echipei, trecut cu brio de către aceștia, după cum se va putea vedea în continuare.

La aniversarea de ieri, suporterii din tribuna a II-a (t2) au realizat un adevărat spectacol pirotehnic, aprinzând mai multe torțe atât deasupra tribunei a II-a cât și pe podul Basarab.

Momentul culminant a fost reprezentat de trecerea unui tren plin de suporteri giuleșteni cu torțe în mâini. Astfel, sincronizarea ultrașilor a dat naștere unui spectacol pirotehnic special, cu torțe aprinse concomitent atât în tren, simbolul Rapidului, în stadionul Giulești, casa echipei, și pe podul Basarab.

Ce a ieșit, puteți urmări în clipul video de mai jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.