Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, replică EXPLOZIVĂ la acuzațiile PNL

raresBigdan

Jurnalistul Rareș Bogdan le dă o replică acidă celor de la PNL, după ce purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, a acuzat Realitatea TV și pe Rareș Bogdan că ar face parte dintre păpușarii care nu doresc unificarea dreptei și îl sapă pe Cătălin Predoiu.

Rareș Bogdan susține că Cezar Preda bate câmpii cu grație și se declară șocat de acuzațiile liderului PNL.

”Domnul Cezar Preda bate câmpii cu grație și nu mă așteptam la asta din partea dumnealui, pe care îl consideram o persoană responsabilă, mai ales că face parte din Comisia de control a celui mai important Serviciu din România. Dacă un membru al unei comisii atât de importante pentru România bate câmpii cu grația domnului Cezar Preda, putem doar să ne imaginăm cât de riguros este controlul asupra acestui Serviciu.

Teoretic, nici nu ar trebui să comentez aberațiile domnului Preda, dar din respect pentru batistuța pe care o mai poartă uneori, aș vrea să îi spun că Realitatea TV nu este o televiziune de prins la butoniera niciunui partid, este o televiziune a românilor, care din păcate constată că politicienii și-au bătut joc de țara aceasta în ultimii 26 de ani. Le spun tuturor că Realitatea TV este o televiziune a românilor și numai a românilor.

Acum, suntem din nou creditați cu mai multă influență decât avem în realitate și cu interese, altele decât cele ale telespectatorilor Realitatea TV. Noi urmărim și dorim să satisfacem doar interesele Realitatea TV.

Mai mult, domnul Cezar Preda ne acuză că suntem dușmanii lui Cătălin Predoiu. Nimic mai fals! Pe domnul Predoiu îl consider un candidat elegant, decent. Domnul Preda bate câmpii sau din impotență dorește ca Realitatea TV să facă ceea ce a făcut în 2014 și 2015, dar eu le spun că Realitatea TV este independentă editorial”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

În timpul emisiunii de la Realitatea TV, în care era invitat Nicușor Dan, Cezar Preda a cerut să intervină telefonic, însă Rareș Bogdan i-a transmis că va avea ocazia să o facă cu altă ocazie.

Citește de unde a pornit întreg scandalul:

EXPLOZIV: PNL îi acuză pe Rareș Bogdan și Realitatea TV de TRĂDARE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.