Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan rupe tăcerea despre implicarea în decizia PNL pentru candidatura lui Munteanu

klaus ioahnnis rares bogdan

Rareș Bogdan a fost bănuit, de o parte a opiniei publice, că a jucat un rol important în nominalizarea lui Marian Munteanu, din partea PNL, pentru funcția de primar al Bucureștiului. Intrarea în cursă a lui Munteanu le-a părut, și încă le mai pare, unora un joc de culise la care ar fi participat și vedeta Realitatea TV. Jurnalistul Ion Cristoiu a speculat și el pe marginea acestui subiect, însă Rareș Bogdan i-a transmis un mesaj în care a precizat ce implicare a avut în decizia PNL.

”Puneam decizia pe seama unui scenariu, în care un rol de frunte atribuisem invitării lui Marian Munteanu la Realitatea Tv de către Rareş Bogdan.

Vineri, pe la prînz, am primit de la Rareş Bogdan, plecat în străinătate, Mesajul de mai jos, însoţit de rugămintea de a-l publica:

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

„Maestre,

cu simpatie şi mult respect ţin să vă precizez că întreaga Dumneavoastră teorie exprimată astăzi în textul pe care l-aţi scris este un scenariu interesant pentru un film. Eu ştiu aproape la fel de bine ca Domnia Voastră că românilor le place scenarita, misterul, conspiraţionismul, dar de aici pînă la a mă face element central, secundar sau lateral într-un scenariu pus la cale de nu ştiu cine şi nu ştiu exact de ce este cale lungă. Marian Munteanu a fost invitatul meu de cîte ori anul trecut şi de două ori în acest an, pur şi simplu pentru că era o voce uitată care se exprima altfel decît invitaţii clasici. Şi dintr-un anumit respect pe care adolescentul de atunci îl purta şi îl poartă liderului Pieţei Universităţii de atunci. Atît şi nimic mai mult. Nu uitaţi vă rog de Dosarele Mineriadei şi al Revoluţiei care au fost subiecte de dezbatere exact în această perioadă! Nu a fost nimic premeditat în invitarea acelui om de către mine. Vă jur pe ce am mai sfînt. Şi vă mai rog ceva, cereţi vă rog audienţa emisiunilor cu Marian Munteanu şi de anul trecut şi din acest an, emisiuni care s-au desfăşurat toate, cu excepţia din ziua cînd a fost desemnat candidat după ora 22.00/22.30/23.00! Audienţa a fost una bună. Chiar foarte bună. Mi se pare absolut halucinant ceea ce am citit astăzi pe blogul Domniei Voastre. Scenariu de film SF.

Citește și: O celebră vedetă s-a filmat goală și a pus clipul pe net: Ce a vrut să demonstreze / VIDEO

Vă asigur că nu am avut nici cea mai mică implicare în desemnarea candidaturii lui Munteanu de către PNL. Zero contribuţie. Dacă aş fi avut vă asigur că nu ezitam nici o clipă să îmi arog contribuţia. A fost zero! Din nou mă creditaţi cu mai multă forţă mediatică şi de influenţa pe care nu o am în crunta realitate. Din păcate. Sînt un jurnalist ceva mai vizibil prin faptul că realizez o emisiune de Prime Time la un post important TV şi prin faptul că Dumneavoastră şi alţii aveţi grijă aproape săptămînal din lipsă de alte personaje foarte probabil să mă ajutaţi la creşterea notorietăţii.

Maestre, încă ceva, realizez 5 zile pe săptămînă emisiuni de cîte 3 ori minim. Cu 2-3 teme diferite şi cu cel puţin două rînduri de invitaţi. De foarte multe ori 3 rînduri de invitaţi. Poate ar fi interesant să vadă cineva cam cîţi invitaţi se perindă prin studioul Jocuri de Putere şi cam cît de des. Mulţi alţii uitaţi de opinia publică în ultimii ani.

Sănătate şi numai bine.

Rareş Bogdan.”, e mesajul realizatorului de la Realitatea TV.

Citește și: Salteaua care te anunță dacă ești înșelat: Cum funcționează / VIDEO

Cristoiu continuă să discute pe marginea implicării acestuia în candidatura lui Marian Munteanu.

”N-aş spune că Rareş Bogdan se delimitează.

Aş spune însă că, asemenea lui Klaus Iohannis, Rareş Bogdan nu vrea să fie considerat ca unul dintre cei care au contribuit la decizia PNL.

Rareş Bogdan nu e omul să nu-şi asume participarea la o Operaţiune.

În cazul alegerii lui Klaus Iohannis nu s-a dat în lături s-o recunoască.

De data asta, avem de-a face cu o delimitare politicoasă de decizia PNL.

Citește și: Candidatul PNL la Primăria Capitalei socheaza: Au spus că sunt in moarte clinica

De ce oare?

Admiţînd că n-a fost implicat, nu văd de ce a simţit nevoia să dezmintă public.

Pentru un jurnalist chiar şi dacă ar fi neadevărată, atribuirea unui rol la o decizie precum cea a PNL ar trebui să fie o mîndrie.

Mai mult decît delimitarea lui Klaus Iohannis, Mesajul lui Rareş Bogdan trimis spre a fi publicat m-a pus pe gînduri.

Și m-a făcut să mă întreb:

Dacă Decizia PNL de marți, 12 aprilie 2016, e o cacealma?”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

Citește și: Manele, dedicații, coroane uriașe de 300 de milioane de lei: Așa e la înmormântarea lui Fane Spoitoru / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.