Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război, nu alianţă! Locotenenţii lui Băsescu pun tunurile pe Vasile Blaga

Blaga_Basescu_RZV

Dacă în ultimele zile s-a vorbit despre o eventuală înţelegere electorală între PNL şi Mişcarea Populară, cu Predoiu mare promotor al ideii, replicile care au urmat după lansarea acestui scenariu arată altă direcţie. Vasile Blaga a atacat Mişcarea Populară, iar o replică dură vine de la Eugen Tomac, preşedintele executiv al partidului condus de Băsescu.

"Observ încercarea disperată a marelui 'liberal' Vasile Blaga de a supraviețui în politică, atacând Mișcarea Populară. Din decență, nu am îndrăznit să spun ce părere am despre calitățile politice ale lui Vasile Blaga. Până astăzi. Nu mai pot să nu văd cum Vasile Blaga, care este mai PSD-ist în gândire decât Nicolae Mischie și Nicolae Văcăoriu la un loc, vine și ne dă lecții despre politica de dreapta. Vasile Blaga este politicianul care a pierdut toate bătăliile electorale. La ultimele alegeri parlamentare din 2012 a 'căzut' atât de jos, încât calculatoarele AEP au avut nevoie de câteva zile să analizeze cum să-l împingă în Parlament pe marele om politic de dreapta.

A spune astăzi, după un an și jumătate de la alegerile prezidențiale, că Mișcarea Populară l-a votat pe Ponta este cea mai mare mizerie. Să ne amintim declarația din vinerea de 12 noiembrie 2014, când Președintele Băsescu le-a cerut tuturor susținătorilor săi să se prezinte la urne pentru a da un vot împotriva lui Ponta. Fără acel apel, Iohannis nu ar mai fi fost nevoit sa facă naveta în fiecare săptămâna. E mai bine ca domnul Blaga să-și vadă de propriile 'căzături' din PNL. Aceleași care l-au făcut, în vara lui 2012, sa iasă de la prezidiul Senatului pe ușa din spate. Aia fost o căzătură reală, nu imaginară", spune Tomac pe Facebook.

Replica lui Tomac vine după o intervenţie a lui Vasile Blaga la TVR, în care copreşedintele liberalilor a afirmat că de la PNL la MP au plecat doar "căzături", iar oamenii lui Băsescu l-au votat pe Ponta pe 2014.

Vezi şi: Vasile Blaga 'muşcă' din ALDE şi MP: 'Căzături'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.